mrak
mrak
mrak
mrak
mrak
mrak
mrak
mrak
mrak

Novinky z Medvíďat

22.7. - 26.7. 2019

Milí rodiče, prarodiče a přátelé, zdravíme Vás ze třídy Medvíďat!

Máme tu konec druhého týdne ve Villa Luna Avenir a s ním i naše pravidelné Novinky z Medvíďat. V uplynulém týdnu jsme se stále věnovali našemu tématu "Kdo byli dinosauři?".

Týden jsme zahájili procházkou na nedaleké hřiště, kde se nám moc líbilo. Nejvíce se nám zalíbila hra s kamínky a také zkoumání okolní přírody.

Image 1

Společně jsme se podívali dinosaurům na zoubek. Každý jsme si vybarvili svého dinosaura a někteří i dva. Moc se nám to podařilo!

Image 2

Seznamovali jsme se rovněž s novou zahradou a jejími možnostmi. Díky velice teplému počasí jsme měli možnost hrátek s vodou a poznávání jejích vlastností. Není větší zábava než přelévání vody!

Image 3

Image 4

Nezapomněli jsme ani na pohybové aktivity, protože pohyb máme opravdu velmi rádi. Navštívili jsme proto naši tělocvičnu a prošli se po senzomotorických kruzích.

Image 5

Vypozorovali jsme, že ne všichni dinosauři mají stejnou barvu. Barvy jsme si tedy společně zopakovali. A co by to bylo za dinosauří výpravu, kdyby jsme zapomněli na dinosauří stopy!

Image 6

Image 7

Image 8

To je pro tento týden vše. Už se moc těšíme na další týden, kdy budeme pokračovat nejenom v našem tématu, ale také v poznávání a zkoumání nových věcí ve školce.

Tak zase za týden,

Vaše Medvíďata