mrak
mrak
mrak
mrak
mrak
mrak
mrak
mrak
mrak

Villa Luna na Praze 5

Toto léto se Villa Luna přestěhuje do úžasných nových prostor na Praze 5!

Toto léto se Villa Luna přestěhuje do úžasných nových prostor na Praze 5! Nová lokalita bude poblíž stanice metra Nové Butovice na Radlické (nová lokalita VL). Naše jesle a mateřská škola budou v přízemí komplexu AVENIR BUSINESS PARK.

Prostor o rozloze 700m2, kde se Villa Luna bude nacházet, se v současné době rekonstruuje podle našeho vlastního návrhu, což nám poskytne ideální prostor pro provoz a veškeré plánované činnosti v budově naší školky. V nové školce budou čtyři skupiny (2 jeslové a 2 mateřské) spolu s množstvím dalšího vybavení, které naše současné místo nemůže poskytnout, jako je tělocvična, velká jídelna, více koupelen apod.

Provoz v pobočce na Praha 4 bude ukončen 28. června 2019 a náš tým se následně přesune na Prahu 5. Dveře nové budovy se otevřou v pondělí 15. července 2019.

Všichni se už na naše nové prostory těšíme. Ideálně budou vyhovovat našim potřebám a poskytnou nám i dětem pohodlí ale i celou řadu praktických řešení, díky kterým budeme moci společně prožívat nová dobrodružství.